Bliv UX praktikant hos Kruso

Brænder du for at få dine teorier om brugertest, usability og UX omsat til praksis? Vil du samtidig være med til at udvikle unikke digitale oplevelser og services, der skaber forretning?

Så skal du måske være Krusos nye UX-praktikant til foråret 2019. Vores kontorer i København og Aarhus søger skarpe user experience-praktikanter, som brænder for at arbejde strategisk og praktisk med workshops, wireframes og brugeroplevelser på digitale platforme.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du lærer at omsætte indsigter til konkrete digitale koncepter og løsninger og kombinere den tekniske forståelse med den gode brugeroplevelse. Du er tilknyttet vores Lead konceptudvikler, men vil også få mulighed for at arbejde på tværs af vores fagområder. Dine arbejdsopgaver vil typisk være:

  • at bidrage til UX-projekter som fx apps, sociale netværk, mobil- og websites, intranet etc.
  • at bidrage til idéudvikling og konceptualisering.
  • at arbejde med informationsarkitektur, wireframes og interaktionsdesign.
  • at dokumentere testresultater og komme med oplæg til forbedringer til vores eksisterende løsninger.
  • at udarbejdelse af personas.
  • at foretage Brugerundersøgelser og –analyser.

Vi er fleksible og vil meget gerne tilrettelægge forløbet, så det passer bedst muligt med dine studieplaner.

"I min praktikperiode har jeg fået masser af ansvar. Jeg har arbejdet med UX i praksis, afholdt workshops og haft kundekontakt. Det har givet mig rig mulighed for at afprøve mine færdigheder ude i virkeligheden og lære en masse nyt."

- Mie, tidligere UX praktikant.

Din profil

Du læser på en relevant videregående uddannelse som fx interaktive digitale medier, kommunikation og IT, digital design og kommunikation eller digitale medier og design. Du kan arbejde med ’frihed under ansvar’, og du er selvstartende og initiativrig. Du har en glad, smilende og imødekommende personlighed, og derudover har du en stærk faglighed og tør byde ind med egne idéer.

Om Kruso

Kruso er et nordisk digitalt udviklings- og rådgivningsbureau, specialiseret i unikke og komplekse web-platforme og digitale konsulentservises. Vi er et team på over 60 personer, lokaliseret i København, Aarhus og Malmø, og vi har 18 års erfaring at rykke med. Vi  har et klart fokus på faglig stolthed, stor interesse for tekniske udfordringer og mærkbare forventninger til den enkelte medarbejders selvstændighed og kritiske sans. Vi arbejder i et koncentreret miljø med en uformel og åben omgangstone. 

Praktikstillingen er ulønnet, men frokost i praktikperioden giver vi!

Lyder vi som en mulig praktikplads for dig? Så indsend hurtigst muligt en ansøgning samt CV nedenfor. Husk at fortælle os, om du er interesseret i stillingen i København eller Aarhus.

Hvis du har spørgsmål til livet som praktikant hos os, så er du også meget velkommen til at skrive - vi sender din mail videre til en af vores studentermedhjælpere, som selv har prøvet at være i praktik hos os.

Vi forventer at afholde samtaler løbende, dog tidligst i oktober.

 

Livet som UX-praktikant hos Kruso

Tilbage til oversigten