Bliv UX praktikant hos Kruso

Prøv kræfter med User Experience design igennem et intensivt praktik-teamforløb

Igennem din uddannelse har du fået et teoretisk grundlag for at forstå, hvordan informationsteknologi kan skabe forandringer for mennesker såvel som organisationer. Men teori er én ting. Nu vil du have ægte tech under neglene. Det kan du – lige nu! – få som User Experience designpraktikant hos Kruso. 
Kruso søger lige nu UX-praktikanter til vores kontor i København med start efter sommerferien.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vores offering no. 1 til dig, er vores ambitionsniveau. UX er et ret nyt fagligt område hos Kruso, men vores klare mål er, at vi inden for få år skal være lige så kendte for at levere high end brugeroplevelsesdesign, som vi i dag er det på teknisk produktudvikling. Derfor nyder UX-projekter ekstraordinært stor opmærksomhed fra alle dele af organisationen. Det kommer du under dit praktikforløb til at mærke!

På en tæt andenplads kan vi tilbyde os selv - menneskerne, og muligheden for at blive en del af det faglige og sociale kultureksperiment, som vi alle udfører på daglig basis.

Herudover får du:

  • Gratis lækker frokost
  • Mulighed for at deltage på konferencer og andre relevante events i tech-branchen

Hvad kommer du til at lave?

Du vil være en del af et UX team, som skal arbejde fokuseret med 1-2 innovations- og designprojekter, som kommer til at løbe hele praktikforløbet igennem. Det enkelte projekt vil omfatte konkrete opgaver, som spænder fra det strategisk-orienterede UX, herunder research og strategisk planning, til det mere praktisk-orienterede, herunder udvikling, brugerrejser, interaktionsdesign og UX-writing.

"I min praktikperiode har jeg fået masser af ansvar. Jeg har arbejdet med UX i praksis, afholdt workshops og haft kundekontakt. Det har givet mig rig mulighed for at afprøve mine færdigheder ude i virkeligheden og lære en masse nyt."

- Mie, tidligere UX praktikant.

Din profil

Du læser på en relevant videregående uddannelse som fx interaktive digitale medier, kommunikation og IT, digital design og kommunikation eller digitale medier og design. Du kan og ønsker at arbejde ’frit under ansvar’, og du er selvstartende og initiativrig. Du har en glad, smilende og imødekommende personlighed, og derudover har du en stærk faglighed og tør byde ind med egne idéer.

 

Om Kruso

Kruso er et digitalt udviklings- og rådgivningsbureau med mere end 20 års erfaring. Vi er specialiseret i udvikling af komplekse web-platforme og digitale konsulentservices. Vi er et godt sammentømret hold på 65 fordelt på vores kontorer i København, Aarhus og Malmø. Vi lever af – og på trods af – at forudsætningerne for at bygge menings- og succesfuld informationsteknologi er i konstant forandring. Vi er ’agile by heart’, også på UX-området, hvor brugerfortællingerne styrer processen og ikke omvendt. Vi tror på, at planer er gode som vejledende redskaber til at rammesætte et projekt – men også kun dét. I UX-projekter må vi hele tiden være klar til at reagere på forandring og korrigere processen efter de reelle slutbrugeres behov. Alt dette til trods for, at vi altid arbejder hen mod en klar deadline. Det lyder som paradoksale omstændigheder for at drive en god forretning, men det er også vores nøgle til succes.

 

Har du hvad der skal til?

Så indsend hurtigst muligt en ansøgning samt CV nedenfor. Husk at stillingen kun er aktuel for København.

Hvis du har spørgsmål til livet som praktikant hos os, så er du også meget velkommen til at skrive. Men gør det hurtigt!

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

 

Livet som UX-praktikant hos Kruso

Tilbage til oversigten