Udvikling

I Kruso er vi først og fremmest do’ers – vi har i de sidste 20 år kastet os begejstret ind i udviklingen af en mere og mere digital verden. Vi elsker at have stået fadder til i hundredvis af vigtige tekniske løsninger, der giver bedre serviceoplevelser til dine kunder, borgere eller medarbejdere. Vores tekniske løsninger strækker sig fra globale commerce-platforme, store CMS baserede sites til specialudviklede forretningssystemer og web apps.

CMS

Har du nogensinde følt, at din digitale udviklingspartner misforstod dine krav og behov? Hos Kruso forstår vi, at teknisk udvikling af komplekse digitale platforme i lige så høj grad drejer sig om kommunikation og strategisk indsigt som reel teknisk kunnen. Det gælder uanset om løsningen håndterer selvbetjening, e-commerce, marketing eller intern kommunikation. Alle vores kunder har derfor et dedikeret client lead – en senior konsulent – der ud over at være systemarkitekt også bliver din strategiske rådgiver og bedste ven :-) omkring den tekniske løsning. Vi er Episerver Implementation Partner, Umbraco Partner og Sitecore Silver Partner, fordi vi anser disse systemer som de stærkeste, når det gælder licensbaseret CMS og Open Source baseret CMS. Vi arbejder efter en 100 procent agil udviklingsmetode og en MVP proces, der får dig hurtigt i markedet med den stærkest mulige platform. Denne tilgang hjælper os til hele tiden at fokusere på, hvad der giver mest værdi for dig i den løbende videreudvikling af din platform. Med over 300 succesfulde implementeringsprojekter tør vi godt sige, at vi ved, hvad der skal til for at gøre dit digitale projekt til en succes. Så uanset hvilket udviklingsprojekt du har foran dig, så tror vi på, at vi kan hjælpe dig sikkert i mål.

Toolbox

 • Site migration eller upgrade
 • Architecture services
 • Agil udvikling
 • CMS Implementation
 • Microservices
 • MVP
 • .NET
 • Governance 
 • Standardiseret test og kvalitetssikring

Udenrigsministeriet

En international og strategisk vigtig løsning genoplives.

Se Case

Integrationer 

Hvor mange integrationsprojekter har du været igennem?
Hos Kruso tør vi godt sige, at vi efterhånden har set det meste. Lige fra old-school bogholderisystemer til moderne micro-service-arkitekturer. Fra Enterprise Service Bus til light-weight RESTful API'er. Vi sætter en ære i at udvikle pragmatiske løsninger på tværs af systemer og aktivere den data, du har tilgængelig. Vi har desuden stor erfaring med at samarbejde med andre IT-partnere – interne såvel som eksterne. Vi ved, at det afgørende i at integrere forskellige forretningskritiske systemer er, at man kan få enderne til at mødes på tværs af krav, interesser, afdelinger og platforme. Derfor vægter vi det gode samarbejde højt. Og en ting er sikkert – samspillet mellem dine systemer er vigtigt uanset hvilken platform, du er ansvarlig for.

Kunder og borgere forventer i dag, at du kender dem og deres historie – og det kræver data. Hvis du vil kommunikere relevant og nærværende med dine brugere, ligger nøglen i velfungerende integrationer mellem din platform og en række 3. parts systemer som f.eks. CRM, Produkt Informationssystemer, Booking Engines, DAM eller commerce systemer.

Toolbox

 • API
 • Microservice arkitektur
 • Enterprise Service Bus

DOT Webshop

En simpel og intuitiv e-commerce løsning, hvor kunder kan købe forskellige billetter i en enkelt shop på tværs af tre individuelle transportudbydere.

Se Case

Mobile

Progressive Web Apps (PWA) er en browser baseret tilgang til mobile platforme, der skaber hurtige, pålidelige og engagerende brugeroplevelser. Ved at kombinere de muligheder der ligger i den traditionel browserbaserede teknologi med alle de fordele, der er ved en mobil oplevelse, letter du arbejdet med konverteringsoptimering, muliggør bedre reengagement og mindsker afvisningsprocenten – alt imens at du samtidig bruger mindre data, end hvis du anvendte en native app. Derfor er vi overbeviste om, at PWA er fremtiden indenfor digitale services og commerce-løsninger. PWA er kendetegnet ved funktioner som ekstrem hurtig indlæsningstid, mulighed for at bruge apps offline, push-notifikationer og installering til din home screen.

Toolbox:

 • HTML5
 • CSS
 • React
 • JavaScript

Nord-Lock Torquelator

En Progressiv Web App som første skridt i retningen mod en global gruppes digitale transformation.

Se Case

Bespoke software

Vi elsker at udforske muligheder og gå nye veje. Derfor er vi heller ikke bange for at bevæge os udenfor de standard websystemer, vi oftest arbejder med – og helt over ”på den anden side af API’et”. Vi arbejder her med specialudvikling af både datatunge og forretningskritiske platforme til mindre plug-ins og moduler, der udvider og bøjer de eksisterende systemer til at understøtte jeres forretning bedst muligt.

Ligesom inden for vores standardsystemer baserer vi disse løsninger på .net og javascript og sværger til en åben og modulær systemarkitektur opbygget som microservices.

 

Toolbox:

 • Microservices
 • .net
 • JavaScript
 • agile

DPA-System

Hvordan Domain Driven Design og et (næsten) text book agilt samarbejde giver mulighed for total modernisering samtidig med den daglige drift.

Se Case

Wanna talk?

CTO

Telefon: +45 2681 2085

Mail: nsb@kruso.dk