Få en brugervenlig webløsning i Umbraco

Kruso er en erfaren leverandør af Umbraco-løsninger. Open source, når det er bedst.

Få et system til dit website, som dine redaktører vil elske – og som samtidig kan tilpasses lige netop dine behov. Umbraco er et moderne Open-Source CMS med fokus på det centrale, nemlig at lave et brugervenligt, fleksibelt system til håndtering af indhold i moderne hjemmesider.

Kruso har stor erfaring med løsninger i Umbraco. Vi er begejstrerede for systemets brugervenlighed og store fleksibilitet, og den lave pris gør bestemt heller ikke noget.

Vi kan hjælpe dig med både standardløsninger, e-handelsløsninger og skræddersyede websites i Umbraco. Kruso anbefaler Ucommerce, når du baserer dit website på Umbraco.

 

Umbraco-baserede standardløsninger

Umbraco er desuden basis for flere af Krusos standardløsninger, f.eks. OpenPublic er et gennemtestet produkt til offentlige websites samt et par frameworks under udvikling til bl.a. B2B virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Mange af vores kunder deltager i udviklingsfællesskaber om løsningerne. De udveksler erfaringer, sparrer med hinanden og os - og deler udgifterne til udvikling af nye funktioner.

 

Hvorfor Umbraco?

Virksomheder og organisationer i alle størrelser bruger Umbraco til deres web og intranet. Over 100.000 websites er bygget i Umbraco. Mere end 70.000 udviklere laver løsninger på platformen.

Grundlaget er Umbracos kombination af stor brugervenlighed for redaktørerne og nærmest uendelige muligheder for udviklerne.

 

Umbraco-fordelene

 

 • Rediger dit indhold hurtigt og nemt
  Dit daglige arbejde med indholdet på dit website er nemt i Umbraco. Systemet er nemt at overskue og betjene.
 • Få et website, der passer til dine behov
  Umbraco er bygget på Microsofts .NET. Det er en meget fleksibel teknologi med en stor værktøjskasse til at udvikle de funktioner, du har behov for.
 • Få friheden ved et system, der er bygget i standardteknologi
  Umbraco er et open source system. En af fordelene er, at det giver dig frihed til at skifte udviklingspartner, når du ønsker det.
 • Spar udgifter til licenser og få ejerskab til koden
  Open source betyder også, at du ikke betaler licens for at få adgang til systemet. Den kode, du får udviklet til lige netop din løsning, er din ejendom.
 • Integrerer din website med andre systemer
  Umbraco giver dig gode muligheder for at integrere dit website med dine andre systemer. Det åbner nye muligheder for din forretning eller organisation.

Wanna talk?

Hvis du gerne vide mere om Umbraco, så ring eller skriv gerne til os.

Head of Development, Aarhus 

Telefon: +45 5049 7101

Mail: ct@kruso.dk