Udvikling og CMS

Udvikling og CMS

Uanset hvad din digitale platform skal kunne håndtere - selvbetjening, e-commerce, marketing eller intern kommunikation - så kommer du ikke uden om en ofte kompleks udviklingsproces.

Vi er Episerver Solutions Parterner og Umbraco Partner, fordi vi anser disse systemer som de stærkeste, når det gælder licensbaseret CMS og Open Source baseret CMS.

Umbraco er det mest anvendte Open Source CMS-system i Danmark, og udviklere fra hele verden bidreaer til at forbedre det. Det betyder minimale licensudgifter.

 

Hvordan arbejder vi med udvikling og CMS?

Har du nogensinde følt, at din digitale udviklingspartner misforstår dine krav og behov?

Hos Kruso forstår vi, at teknisk udvikling i lige så høj grad drejer sig om kommunikation som om reel teknisk kunnen.

Vi ved det, fordi vi har været igennem over 200 succesfulde implementeringsprojekter og syntes at vi med rette kan sige, at vi efterhånden ved, hvad der skal til for at gøre dit digitale projekt til en succes. Vi arbejder efter en 100 pct. agile udviklingsmetode, fordi den tilgang hjælper os til ikke bare at udvikle løsningerne rigtigt, men sikrer at vi fokuserer på hvad der giver mest værdi for vores kunder. Du kan temmelig sikkert genkende dig selv i en af følgende situationer:

  • Du leder efter nogen der kan hjælpe dig med en site migration eller upgrade - lige ud af vejen.
  • Du har en ambitiøs digital strategi og er for længst overbevist om, at digital kan forandre den måde din virksomhed driver forretning på. Du har dog brug for at vide hvordan din tekniske platform kan levere og understøtte din forretningsstrategi - og så nå i mål.
  • Du er ansvarlig for din virksomheds digitale vækst, men ud over at holde damp i kedlerne i det daglige, skal du også lige optimere governance strukturer, deployment processer, multi site handling, automatiserede oversættelsesflows, datasikkerhed og andre spændende ting.

Uanset hvilket udviklingsprojekt du har foran dig, så tror vi, at vi kan hjælpe dig sikkert i mål.

"First, solve the problem. Then, write the code."

John Johnson

Wanna talk?

CEO

Phone: +45 2810 5871

Mail: loa@kruso.dk